Installatie van uw centrale verwarming

Met centrale verwarming regelt u de verwarming van uw huis op een centraal punt. Kiest u voor vervanging van uw huidige cv-ketel? Dan helpt Profi Totaal Installaties u graag bij de installatie van een cv-ketel of heteluchtketel met een hoger rendement.

 

De installateur van Profi Totaal Installaties installeert voor u de cv-ketel, het expansievat, de leidingen en de radiatoren. Ook denkt hij met u mee over de aanschaf en plaatsing. Welke cv-ketel heeft de juiste capaciteit voor uw woning? Waar komen de radiatoren en hoeveel gaan dat er worden? De installateur informeert en adviseert.

 

Slimme verwarming

Profi Totaal Installaties werkt onder andere met cv’s, hetelucht- en combiketels van A-merken als Remeha, Brink en Intergas. Slimme, zuinige en duurzame cv-ketels die u ten opzichte van oudere cv-ketels een hoop geld kunnen besparen. Helemaal in combinatie met de nieuwste generatie modulerende thermostaten.

 

Onderhoud en service cv

Natuurlijk heeft Profi Totaal Installaties een storingsservice voor cv-ketels. Wilt u ook een onderhoudscontract afsluiten voor uw cv- of combiketel? Door periodieke controle vermindert u de kans op storingen, stookt u zuiniger en verlengt u de levensduur van de ketel.

Daarom Profi Totaal Installaties:

  • snelle service in heel Drenthe
  • 3 tot 5 jaar garantie op installaties
  • deskundig en ervaren met totaalrenovaties 
  • opvraag prijsopgave zonder kosten
  • vandaag gebeld, vlot hersteld